R.K.KWEEKSCHOOL
“De La Salle”
HEEMSTEDE


Beste, lieve oud-klasgenoten,

Het passeerde allemaal de revue: Hertenduin, namen en eigenschappen van leraren, ‘meneer Jansen’, de ‘Ouwe Geleerde’, de vriendschappen, onze bijnamen, het schoolkoor, de blokfluit-serre…

De bijeenkomst van ons comité ’60 Jaar geleden’ werd een feest van herkenning. Er was waardering voor wat ons werd aangeboden op cultureel gebied: de stedenbezoeken, de concerten, toneelstukken en tentoonstellingen, de Equipe Liturgique…
Het heeft ongetwijfeld invloed gehad op ieder van ons, op onze vorming en ontwikkeling.

Wanneer we proberen de adresgegevens van alle ‘meisjes’ en ‘jongens’ te achterhalen, lukt dat 29, misschien 30 keer. Een tiental oud-klasgenoten is onvindbaar en we constateren ook dat zeven van ons al niet meer onder ons zijn: Annemiek Lommerse, Tineke Prins, Ankie van Raay, Herman ten Berge, Peter Prins, Cees in der Rieden en Nico van der Goes.

En we vragen ons af hoe het ons allen is vergaan. Wat maakten we mee in ons werkzame en privé-leven, wat vinden we belangrijk en wat beweegt ons?

Alle reden om een poging te doen om elkaar weer eens te ontmoeten. Al eerder stelden we een datum voor: ZONDAG 11 SEPTEMBER, van 12.30 – 16.30 uur.
We nodigen jullie uit om dan naar Grand Café Cineac (‘Floralis’) in Lisse te komen. Daar kunnen we klinken op de herkenning en het weerzien en wordt een walking dinner geserveerd. De kosten daarvoor bedragen € 45,-, inclusief drankjes.
Via dit schrijven willen we vaststellen op wie we kunnen rekenen. Voor hen volgt later nog een uitnodiging met wat meer informatie waaronder de betalingsmogelijkheid aan penningmeester George Reurings. Er zal geen ‘programma’ zijn – het moet een feest van ontmoeting worden.


We verzoeken je vriendelijk op korte termijn je reactie op dit schrijven te richten aan George Reurings.

Natuurlijk hopen we op je komst!


Een hartelijke groet van
Coby Alkemade,
Ed Vellekoop,
George Reurings
Wil en Hans Hoogenbosch