gmlogo_small.gif (1577 bytes) # tmlib/~vva

 

1992-02-10, Rotterdam

Waarde vriend/vriendin,

Geef toe, u was erg nieuwsgierig toen u deze brief met 'vriendenpost' zag liggen.
Als u het doosje met uw verrassing nog niet hebt opengemaakt, doe dat dan nu.
Zo, u heeft gezien wat u heeft gekregen: een sleutelhanger met vier inpasbare variaties. Deze variaties zijn voor u op maat geknipt, maar het kan zijn, dat ze hier en daar nog iets moeten worden bijgeknipt om ze echt pasklaar te maken. De sleutelhanger maakt u als volgt open: eerst voelt u met een willekeurige vinger aan welke kant zich 'het dekseltje' bevindt tegen het plastic, zodoende zal 'het dekseltje'enigszins uit het andere gedeelte steken, waarna u met uw nagels (een speld of iets dergelijks werkt ook erg goed) het 'dekseltje' verder kunt losmaken en u de door u gewenste variatie in de sleutelhanger kunt plaatsen, 'dekseltje' weer terugduwen en de sleutelhanger is weer gebruiksklaar.
Ik heb terdege beseft dat juist zo'n eerste surprise bepalend kan zijn voor uw toekomstige houding t.o.v. onze vriendschap. Wat dat betreft hoop ik dat u gelukkig bent met dit geschenk, dat ik zeer bewust heb gekozen.
Immers, een ieder van ons bezit wel een sleutel die veel gebruikt wordt hetzij van uw huis hetzij van uw fiets, auto, kluis e.a. Door nu deze sleutel te koppelen aan uw sleutelhanger wordt u er meerdere malen per dag aan herinnerd dat u een vriend heeft die aan u denkt en als zodanig is deze sleutelhanger te beschouwen als een bezegeling van onze vriendschap !

 

met hartelijke groet van uw vriend:

Allard Budding