Hello guys ja, er zitten nog wat kleine dingetjes in de site niet helemaal goed.

Toen ik bij xs4all ging kijken kreeg ik trouwens nog minder, bv de bewegende letters helemaal aan het begin was er niet. e.e.a. hangt ook af van de browser, ik gebruik Internet Explorer of Netscape Navigator en in de laatste kreeg ik mmm wel (ook bovenaan de page dus) alhoewel het trager downloade (downloade?) dan de andere drie plaatjes, maar in ms IE kreeg ik het plaatje alleen maar als ik met de muis erover zat, de zg 'mouseover'.

Dus de 'mouseover' werkt bij alle vier (de grijze background) een paar andere kleinigheitjes, die makkelijk te veranderen zijn in jullie WSM: het woord 'stade' moet dat zijn 'stage'? en: 'respond -to- the problem' en: mo(space)ment moet 'moment' zijn neem ik aan, alhoewel je weet maar noooit met al die new-words! Je had het over toenemende belangstelling: heb je je site al ge'promote'?

Allereerst zou ik trefwoorden in je document aanbrengen voor de search-engines voordat je je site aanbiedt. Ik zag dat je dat niet gedaan hebt. voor een voorbeeld, ga naar mijn home-page.
Klick op de toolbar 'view' en dan 'source'. In de HEAD- section kun je trefwoorden en een site-beschrijving zien. Dit is waar search-engines naar kijken. Als je in de WSM naar 'edit file' gaat in je home-page dan zie je in de 'box' dezelfde HTML-coding als in 'view' -'source' in je browser, met het verschil dat je het in de WSM kan veranderen. Maar wees voorzichtig: wat je hier verandert, verandert je web-page, maar niet in de head-section, dat is niet zichtbaar op de site. let me know how you get along.

Jos