Kasselgroep 1982-1992

Zoals beloofd, hier een korte brief.
Het verhaalt een droom van dinsdagnacht. Ik vertel je het omdat jij er een zéér vreemde plaats in inneemt.
Maar goed, aan de slag:

Na me eerst van een hoop chaotische dingen onbewust te zijn, besef ik ineens dat ik mij in Parijs bevind. Een mij totaal onbekend meisje en ik worden stapel verliefd op elkaar (vreemd). Er bekruipt me het gevoel dat ze geen gezicht had. We besluiten samen naar Bordeaux te gaan, waar ik een afspraak heb met Kees, m'n broer. (vakantie, vermoed ik) Dan wordt alles vaag en het volgende wat ik mij herinner, is dat ik op een motor (?) door een onbekende stad cross met dat onbekende meisje achterop.
Na een tijdje achtervolgd te worden door iets of iemand, waarom weet ik niet, krijg ik het gevoel dat ik en alles rondom mij aan het veranderen is. Het meisje herkent me niet meer.
Het mooiste is dat ik dan jou ontmoet en we komen tot de ontdekking dat ik jouw benen heb en jij de mijne. Hoogst merkwaardig!
We staan samen voor een hek, waarop o.a. Ton v.d.R yoga beoefent. Zó, dat het lijkt alsof hij op zijn buik op de punten van het hek balanceert. Nu vind ik Yoga en Ton ook een zeer vreemde combinatie, zo niet een tegenstelling. Dat te zien, overvalt mij met een gevoel van machteloosheid.
Dan ineens, plotsklaps verandert iedereen terug, ook jij, behalve ik. Op een of andere manier schijnt mij dat onmogelijk.
Opmerkelijk is dat jij jouw benen weer terug hebt, ondanks dat ik nog steeds "niet normaal" ben. (Overigens, deze laatste zin is tweeledig op te vatten. Welke de goede is, weet ik niet) Dan rinkelt mijn wekker en het is weer dag.

Nu ben ik mij zelden bewust van wat ik droom. Dus vermoed ik dat deze toch zeer "heldere" droom een betekenis heeft, misschien een boodschap van het onbewuste aan het bewustzijnde, temeer daar ik niet in toeval geloof.
Maar wat die betekenis is, weet ik (nog) niet.
Ik heb zitten denken in de richting van een vriendschap met Reva, maar het is weinig concreet.

Nou dat was dan die vreemde "I had a dream".
Groetjes, tot 17-18 augustus,

M.

 

Afspraken vakantie 1985,

Agnes, Lineke, Désirée, Marcel, Jan, Frénk.

We ontmoeten elkaar op het terras van (en bij ongetwijfeld uitblijvend slecht weer in) Hotel du Parc, Place de la Gare, Avallon.

Telefoonnummer vanuit Nederland: 09-33/86/341700.
Datum: zaterdag 17 augustus. Tijdstip: ca. 16.00-17.00.


Gereserveerd is een eenpersoonskamer met douche of bad voor Jan,
een tweepersoonskamer idem dito voor Marcel & Agnes,
en een driepersoonskamer voor Désirée, Lineke & Frénk.


Lineke en Désirée denken in de loop van zondag op de fiets te vertrekken.
Agnes, Marcel, Jan en Frénk blijven in (de buurt van) Avallon.

Voor zondagnacht 18 augustus is gereserveerd een tweepersoonskamer met douche of bad in Hotel du Parc voor Marcel & Agnes, alsmede zo'n kamer voor Jan & Frénk.

Maandagochtend vertrekken Agnes & Jan naar Nederland.
Marcel & Frénk zetten koers naar X.
Zij ontmoeten Lineke & Désirée op een nader af te spreken plaats en tijdstip om gezamenlijk huiswaarts te keren.

Vakantie—wiskunde dus.

 

 


 idolaat lezer van het
groot telefoonboek